torsdag 14 november 2013

hemmavid

Äntligen hemma - en kort vända visserligen - det blir nya äventyr på havet redan i nästa vecka.

Under hemresan var jag och Trellis-koftan på vår tredje 'Terminal 4 Joe & The Juice'-visit. Trellisprojektet började som en flygplansstickning och har fortsatta i samma anda; att bli stickad på i olika fortskaffningsmedel även om mitt jobb på båten nog inte kan räknas till 'fortskaffning'. Dock insåg jag till min stora sorg att garnet inte räcker - attsingens! Har idag mailat en ravelry-person, i Australien och frågat ifall man kan få köpa hennes nystan. Känner mig lite smått framfusig, men hoppas att det går vägen. Om inte, blir det till att vackert vänta på att rätt färg och garnbas ska dyka upp på webshopen, att jag kan klicka hem en härva och att färgbad inte avviker för mycket.

MEN - jag vill ju bli klar NU!

En av de stora höjdpunkterna med att komma hem är att gå igenom posten. Bland annat kom dessa fantastiska härvor från 'The Plucky Knitter'. Jag erkänner villigt att jag är en garnnörd/snobb. Och vissa garn intresserar mer än andra.

Dessa två nystan i 'Fishermans Warf' och 'Sticky Toffee' klickade jag hem i ett kit tillsammans med Amy Miller-mönstret 'Bees to Honey'.

Tror jag är lite av en San Fransisco junkie dessutom och tilltalas av nördiga namn - Fishermans Warf är å andra sidan ett härligt ställe i San Fransisico där kan äta 'Clam Showder' (musselsoppa serverat i bröd) och ta båten ut till Alcatraz bl.a.Avslutar med en fin bild på en Biscayisk soluppgång - fåglarna är ständigt med oss runt båten. Utrustningen vi har i vattnet tror de är fiskeutrustning och det är ju lika med mat för dem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar